tiistai 6. tammikuuta 2015

Sunnitteluuu

1. Myymäläni nimi on Ine's Shoe&bag, se myy laukkuja ja kenkiä

2. Sisustuksessa olisi rento sisustus, värit olisivat vaaleat ja jotain pinkkiä siinä vivahteena.


3. Kohderyhmä olisi vanhemmat sekä nuoremmat naiset, myös nuoret tytöt. Säilyttäisin heidän huomionsa laajalla valikoimalla ja nätillä sisustuksella. Sekä iloisilla myyjillä. 

4. Valaistus olisi kirkas yleisvalo, ja luonnon valoa pääsisi myös ikkunoista myymälään. Korostevaloja olisi kampanjatuotteisiin osoitettuna. 

5. Kalusteina olisi siistit kalusteet, mielellään vaaleat. Laukkuja ripustettaisiin seiniä pitkin. Kalusteet olisi paljon muunneltavissa että esillepanoja voisi muuttaa tiuhaan.

6. Väreissä haluasin että liikkeen katto olisi vaalea, ja lattia olisi tumma, se tasapainoittaisi tunnelmaa. Liikkeessä olisi enemmän vaaleita sävyjä, mutta myös joku yksittäinen räväkkä sävy. Vaaleus siksi koska siten valaistusta ei tarvitsisi olla niin paljoa.

7. Mainoksia olisi myymälän ulkopuolella muutama siisti juttu, ja sisätiloissa sopivasti. Joku opastusjutska olisi hyvin näkyvillä, jonka kaikki huomaisivat. Näyteikkunassa olisi erityylisiä mallinukkeja mietitty monen makuun. Valaistus näyteikkunassa olisi tärkeä. Siinäkin voisi olla joku mainos. Näyteikkunoihin panostettaisiin ja niistä tehtäisiin kauniita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti