maanantai 5. tammikuuta 2015

Teht 5.1

Myymäläilmeessä ensiksi miettisin kohderyhmää, kenelle tuotteita on tarkoitettu. Siitä sitten värien valinta mitä käyttää ulko ja sisätiloissa. Myymälässäni olisi yhtenäinen sisustus. Selkeä ja siisti paikka toisi rauhan ostoksille. Värit voisivat olla räväkämmät.
                    Valaistus olisi kirkas yleisvalo, ja luonnon valoa pääsisi myös ikkunoista myymälään. Korostevaloja olisi kampanjatuotteisiin osoitettuna.Tilaa käytettäisiin hyödyntäen, tuotteita olisi laaja valikoima ja asiakkaat löytäisivät helposti tarvitsemansa. Kalusteet olisivat siistit ja paljon muunneltavissa, että esillepanoja olisi helppo muokata. 
                    Väreissä haluasin että liikkeen katto olisi vaalea, ja lattia olisi tumma, se tasapainoittaisi tunnelmaa. Liikkeessä olisi enemmän vaaleita sävyjä, mutta myös joku yksittäinen räväkkä sävy. Vaaleus siksi koska siten valaistusta ei tarvitsisi olla niin paljoa.
                    Mainoksia olisi myymälän ulkopuolella muutama siisti juttu, ja sisätiloissa sopivasti. Joku opastusjutska olisi hyvin näkyvillä, jonka kaikki huomaisivat. Näyteikkunassa olisi erityylisiä mallinukkeja mietitty monen makuun. Valaistus näyteikkunassa olisi tärkeä. Siinäkin voisi olla joku mainos. Näyteikkunoihin panostettaisiin ja niistä tehtäisiin kauniita.
                    Mallinukkeja olisi myymälän sisätiloissa monissa tuotevalikoimien läheisyydessä. Juhliin ja kaikkiin eri kausiin panostettaisiin, että asiakkaat huomaisivat meidän olevan ajantasalla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti